Tranås unga akademiker - TUA

Projektet Tranås unga akademiker — TUA vänder sig till Tranåsungdomar som studerar på högskola eller universitet på annan ort. Syftet med projektet är att bibehålla kompetensen i Tranås genom att matcha ungdomarna med företag i Tranås.

Vad är TUA-projektet?

Tranås United driver ett projekt som har till syfte att hjälpa Tranåsungdomar som pluggar på universitet att hitta sommarjobb i Tranås. Många ungdomar som väljer akademiska studier lämnar Tranås en period och får därefter ofta arbete på annan ort. Tranås behöver den här kompetensen och vill gärna locka tillbaka dem, antingen direkt efter studierna eller när det är dags att bilda familj.

Syftet med projektet är att matcha ungdomarnas studier med sommarjobb på spännande Tranåsföretag och målet är att ge en kompetensinjektion till företagen i Tranås och att knyta framtida arbetskraft till sig. Det är också ett sätt att visa upp vilka intressanta företag som finns i Tranås för att locka ungdomarna att återvända i framtiden.

Akademiker — se hit!

Är du en Tranåsbo som studerar på högskola eller universitet på annan ort? Då är du välkommen att anmäla ditt intresse för projektet Tranås unga akademiker — TUA. Du får koll på Tranås näringsliv och knyter samtidigt viktiga kontakter för framtiden — du kanske till och med hittar din framtida arbetsgivare.

Följ gruppen TUA — Tranås unga akademiker på Linkedin Länk till annan webbplats.

Är du företagare? Anmäl ditt intresse till TUA

Anmäl ditt intresse för projeketet Tranås unga akademiker — TUA. Har du ett projekt som legat i byrålådan länge eller behöver du ersätta någon på din arbetsplats under sommaren? Då kan projektet Tranås unga akademiker vara en bra idé för din verksamhet.

Kontakt

Näringslivsbolaget Tranås United

Dina Eminovic, affärsutvecklare
E-post: dina.eminovic@tranasunited.se
Telefon: 0140-687 84

Senast publicerad: