Bredstorps idrottsplats

På Bredstorps idrottsplats kan du utöva bandy, ishockey, fotboll, racketsporter och friidrott. Anläggningen används av skolorna och kommunens föreningar men idrottsplatsen är också öppen för privatpersoner.

Om Bredstorps idrottsplats

Bredstorps idrottsplats är kommunens största multisportanläggning. Här inryms nio olika sporter både inomhus och utomhus.

Se och boka hallar Länk till annan webbplats.

Fotbollsplaner

På Bredstorps idrottsplats finns tre stycken gräsplaner, en för 11-mannaspel och två stycken för 7-manna spel. Det finns också en konstgräsplan för både 11- och 7-mannaspel samt en stor grusplan. Alla fotbollsplanerna är upplysta. Vill du boka konstgräsplan eller övriga fotbollsplaner vänder du dig till Tranås fotbollsförenings kansli, tel 070-691 59 52.

Friidrottsplan

Bredstorps idrottsplats erbjuder stora möjligheter att utöva friidrott. Det finns bland annat en längdhoppsbana, höjdhoppsbana, möjlighet att kasta spjut och diskus. Friidrottsplanen används för det mesta av kommunens friidrottsförening och skolorna men är även öppen för allmänheten att boka.

Konstfrusen isbana

På Bredstorps idrottsplats finns det en konsfrusen isbana som är 8400 kvadratmeter. Banan har belysning och läktare. Isbanan används av skolorna och kommunens bandyförening men är också öppen under allmänhetens åkning.

Tennis- och badminton

På Bredstorps idrottsplats finns även inomhusbanor för att spela tennis och badminton. Tennisbanan har tre banor medan badmintonbanorna består av tolv stycken banor. Det finns också möjlighet att spela tennis utomhus på intilligande grusbanor. Bokning av tennisbanorna  utomhus görs genom Tranås Lawntennisklubb.

Boka utomhustennisbanor Länk till annan webbplats.

Padeltennis

Bakom Bredstorpshallen finns 2 st paddelbanor som drivs av Tranås Badmintonklubb.

Boka paddelbanor Länk till annan webbplats.

Senast publicerad: