Frukost på Sono Group

Den 17 november samlades återigen näringslivet i Tranås för en frukost tillsammans. Denna gång var det Sono Group som presenterade sin nya lager- och logistikanläggning på Höganloft i Tranås.

Ett 60-tal gäster ringlar in på Sono Groups anläggning på Höganloft. Företaget som funnits i Tranås sedan år 1896, med namn så som Skolmöbler och Sweop finns idag på 3 platser i Tranås, i Stigas gamla lokaler på Västra Vägen, i sina gamla lokaler på Hörngatan 5 samt numera på Höganloft.

— Vi flyttade till de här nya lokalerna i mars 2022 och här ryms ett 30-tal anställda inom allt från administration, lager och logistik, berättar Andreas Nilsson operativ chef på Sono Group.

Trots de stora ytorna har Sono Group satsat på sin innemiljö med träfärgade akustikpaneler samt ljudisolerande tak och golv. Allt i ljusa naturnära kulörer med bra ljusinsläpp i både kontorsytorna och lagerytorna.

— Vi har byggt lokalerna med stora sällskapsytor för att kunna ha möjligheten att expandera, berättar Sabina Jismark, marknadschef på Sono Group.

Efter rundturen återgår gästerna till dagens möten och har fått en bra bild av ytterligare ett spännande företag i Tranås.