Mallbild standardsida

Etablera verksamhet i Tranås

Tranås ligger i ett expansivt och spännande område med två universitetsstäder inom pendlingsavstånd, vilket bidrar till att vidga arbetsmarknaden och möjligheterna att hitta kompetens. I Tranås råder samsyn i näringslivsfrågorna och vi är stolta över vårt goda företagsklimat och ett näringsliv som växer.

Lägg därtill utbyggnaden av tågtrafiken och alla fördelar som finns i en lite mindre stad: Lägre kostnader för mark och lokaler, mindre trängsel och tillgång till attraktiv boendemiljö nära sjö och skog för dig och dina anställda. Välkommen att etablera dig i Tranås. Du behövs här!

Läs om aktuella projekt i Tranås just nu

Positivt företagsklimat

Att börsnoterade OEM, verkstadsindustrin Strömsholmen och Kinnarpsägda Materia satsar i Tranås vittnar om framtidstro. Tranås har en lång tradition av småländsk företagaranda och faktum är att möbelindustrin här står för närmare 12 procent av Sveriges möbelproduktion.

Det ska vara enkelt att etablera och driva företag i Tranås. Ett gott företagsklimat är viktigt för att våra företag ska kunna växa och utvecklas. Och företagarna i Tranås ger höga betyg till det lokala företagsklimatet. Tranås intar plats 18 när Svenskt Näringsliv rankar företagsklimatet i Sveriges 290 kommuner 2022.

Läs mer om Tranås näringsliv

Entré Tranås — en kontakt in

Näringslivsbolaget Tranås United finns till hands för dig som vill landa din verksamhet här. Vi lotsar dig fram till lämpliga lokaler, bygglov, mark och hjälper dig med annat praktiskt. Vi arbetar utifrån en modell som vi kallar entré Tranås, där vi initierar och bjuder in till ett möte tillsammans med dig och andra personer som kan hjälpa dig att ta steget vidare med din verksamhet.

Nyfiken på vilka möjligheter som finns i Tranås?

Slå oss en signal så berättar vi mer. Vill du göra ett besök i stan finns vi till hands för dig och visar gärna vilka möjligheter som finns.

Kontakt

Näringslivsbolaget Tranås United

Birger Boström, näringslivschef
E-post: birger.bostrom@tranasunited.se
Telefon: 070-305 06 09

Senast publicerad: