Starta och utveckla företag

Har du en idé som du vill förverkliga? Eller funderar du på hur du ska ta ditt redan etablerade företag vidare till nästa nivå? Tranås United hjälper dig igenom alla steg, från att forma din affärsidé till att hitta finansieringsalternativ för en ny produkt eller tjänst.

Starta eget företag

Bär du på en idé? Låt oss vara ditt bollplank! Vår affärsutvecklare stöttar dig på din resa att bli egen företagare. Från att utveckla din idé till en affärsidé med affärsmodell och finansiering till rådgivning när det är dags att registrera ditt företag och dra igång verksamheten. All rådgivning är kostnadsfri, konfidentiell och sker på plats i Tranås.

En del av Science Park

Vår affärsutvecklare är en del av Science Park i Jönköpings län, som arbetar för att skapa fler entreprenörer, fler växande företag och ett starkt regionalt innovationssystem. Detta innebär att du får ta del av en stor kunskapsbank och ett brett kontaktnät genom vår affärsutvecklare.

Mer om Science Park Länk till annan webbplats.

Utveckla ditt företag

Dags att ta steget vidare? Ingenting är så bra att det inte kan bli bättre. Vi hjälper dig gärna att utveckla ditt företag, genom rådgivning eller information om olika finansieringsalternativ. Allt för att stärka din konkurrenskraft som leverantör och arbetsgivare.

Boka ett kostnadsfritt möte

Välkommen att träffa oss för kostnadsfri rådgivning om hur du kan komma igång eller vidareutveckla ditt företag.

Boka ett möte med Science Park Länk till annan webbplats.

Kontakt

Näringslivsbolaget Tranås United

Dina Eminovic, affärsutvecklare
E-post: dina.eminovic@tranasunited.se
Telefon: 072-143 53 08

Näringslivsbolaget Tranås United

Birger Boström, näringslivschef
E-post: birger.bostrom@tranasunited.se
Telefon: 070-305 06 09

Senast publicerad: